Tuinieren

Tomaat Pink Tsar: recensies, foto's, rendement

Tomaten Pink King - een vruchtbare variëteit, die in gemiddelde tijd rijpt. Tomaten zijn geschikt om vers te eten of te verwerken. Grote vruchten zijn roze van kleur en smaken heerlijk. Het ras is geschikt voor het kweken van tomaten in open gebieden, in kas- en broeikassenomstandigheden.

karakteristieke kenmerken

Beschrijving en kenmerken van tomatenrassen Pink King:

 • onbepaald type;
 • middelzware tomatenrijping;
 • na zaadontkieming vindt oogsten plaats in 108-113 dagen;
 • struikhoogte tot 1,8 m;

Kenmerken van de vrucht:

 • ronde vorm;
 • frambozenkleur van tomaten;
 • gemiddelde massa tomaten is 250-300 g;
 • vlezig suikerig vlees;
 • hoge smaakkwaliteiten;
 • mooie presentatie.

Productiviteitssoorten Pink King - tot 7 kg per 1 vierkant. m aanplant. Wanneer rijp op de struiken, barsten de vruchten niet. Toegestaan ​​om tomaten te verzamelen in de fase van technische volwassenheid. Tomaten worden lange tijd opgeslagen, rijpen op kamertemperatuur, vervoeren lange zendingen.

Volgens beoordelingen en foto's van de tomaat heeft de Pink King een saladeaanduiding, de vruchten worden toegevoegd aan koude en warme gerechten. In huis worden inblikkende tomaten gebruikt voor sap, aardappelpuree, pasta. Misschien inblikkende plakjes, toe te voegen aan lecho en andere zelfgemaakte voorbereidingen.

Zaailingen krijgen

Om een ​​goede oogst te krijgen, worden Rose Tomatoes het best gekweekt door zaailingen. Zaden worden thuis geplant en wanneer de zaailingen groeien, worden ze overgebracht naar een vaste plaats. Zaailingen vereisen bepaalde voorwaarden, waaronder temperatuur, vochtigheid en licht.

Zaden planten

Voor het planten van tomatenzaden wordt Pink king in maart voorbereid. Voorplanten van materiaal is gedrenkt in gezouten water. Als de tomatenkorrels op het oppervlak lagen, worden ze afgewezen.

De overblijvende zaden worden in meerdere lagen gaas gewikkeld, die gedurende 30 minuten worden geplaatst in een zwakke oplossing van kaliumpermanganaat. Daarna wordt de stof gewassen met stromend water en een dag lang achtergelaten. Droog tijdens het drogen het materiaal met warm water.

Tip! Grond voor het planten van in de herfst bereide tomaten. Het wordt verkregen door in gelijke hoeveelheden vruchtbaar land, zand en humus te combineren.

Het is handig om tomatenzaden in turftabletten te planten. Besteed dan niet aan plukken, wat stress oplevert voor planten. Ter voorkoming van transplantaties kan het gebruik van afzonderlijke kopjes van 0,5 liter worden vergemakkelijkt. 2-3 korrels worden in elke container geplaatst. In de toekomst moet je de sterkste plant verlaten.

Natte grond wordt in containers gegoten. Pre het wordt gehouden voor 1-2 maanden in de ijskast of behandeld in een waterbad. Tomatenzaden worden geplaatst na 2 cm, zwarte aarde of turf wordt bovenop gegoten met een laag van 1 cm.

De capaciteit moet worden afgedekt met polyethyleen of glas om het broeikaseffect te verkrijgen. Schieten verschijnen sneller wanneer de tanks zich op een warme en donkere plaats bevinden.

Voorwaarden voor zaailingen

Verschenen zaailingen van tomaten herschikt op het raam of bieden beplanting dekking. Bij een kort daglicht op een afstand van 30 cm van de zaailingen, monteer je fitolampy. Gedurende 12 uur bieden landingen continue dekking.

De temperatuur in de kamer waar de Pink King-tomaten zich bevinden, moet zijn:

 • overdag van 21 tot 25 ° C;
 • 's nachts van 15 tot 18 ° C.

Het is belangrijk om ernstige temperatuurschommelingen te voorkomen. De ruimte wordt regelmatig geventileerd, maar tomaten mogen niet worden beïnvloed door tocht.

Tomaten worden 1-2 keer per week water gegeven, wanneer de grond begint te drogen. De grond wordt besproeid met warm gespoten water uit een spuitfles.

Wanneer de planten 2 bladeren hebben, worden ze geplant in grotere containers. Om tomaten te plukken, bereiden ze een vergelijkbare primer voor, evenals voor het planten van zaden.

Voordat tomaten op een vaste plaats worden overgebracht, moeten ze verhard worden zodat ze zich sneller aanpassen aan natuurlijke omstandigheden. Open eerst het raam in de kamer waar er tomaten zijn. Daarna worden ze herschikt op het glazen balkon of de loggia.

Tomaten planten

Over de gereedheid van tomaten Pink King voor planten in de grond toont hun hoogte van 25 cm en de aanwezigheid van 6 volledige bladeren. In mei zijn de grond en de lucht warm genoeg om de planten te planten.

Tomaten groeien beter na bieten, wortels, komkommers, uien, pompoenen en peulvruchten. Als de voorlopers van aardappelen, tomaten, paprika's of aubergines, is het beter om een ​​andere plaats te kiezen. Culturen worden gekenmerkt door veel voorkomende ziekten en plagen.

Plaats voor het planten van in de herfst bereide tomaten. Ze graven de grond op, bemesten 200 g houtas en 6 kg compost per vierkante meter. m. In de kas vervangen ze eerst de bovenste bodemlaag, waar de larven van ongedierte en tomatenziekte sporen overwinteren.

In het voorjaar wordt de grond losgemaakt en worden er landingsgaten gemaakt. Tussen tomaten is 40 cm over, bij het planten in rijen wordt een opening van 60 cm gemaakt.

Tip! Voor het planten worden tomaten overvloedig bewaterd en samen met een kluit aarde uit de containers gehaald.

Planten worden in het gat geplaatst, de wortels worden bedekt met aarde en water gegeven. Tomaten kunnen beter aan de steun vastbinden. Breng de volgende 10-14 dagen geen vocht of bemesting in, zodat planten zich aanpassen aan nieuwe omstandigheden.

Grade zorg

Ze zorgen voor tomaten door water te geven en te bemesten. Volgens de kenmerken en beschrijving van het tomatenras behoort Pink Tsar tot grote planten. Dat de struik niet groeide en de productiviteit niet verloor, zijn stiefzoon. Tomaten vormen in 2 stelen. Overtollige stiefkinderen elimineren, totdat ze zijn uitgegroeid tot 5 cm. Zorg ervoor dat u de struiken aan de steun vastmaakt.

Planten water geven

Houd bij het water geven van tomaten rekening met welk ontwikkelingsstadium ze zijn. Voordat de knoppen verschijnen, worden de tomaten na 4 dagen bewaterd. Onder elke struik genoeg 2 liter verwarmd, gescheiden water.

Bij het bloeien en het vormen van eierstokken heeft Pink King meer water nodig. Het wordt wekelijks gemaakt en gebruikt 5 liter water per plant.

Tip! De intensiteit van irrigatie wordt verminderd tijdens de vorming van het fruit. Overtollig vocht veroorzaakt kraken van tomaten. Gedurende deze periode, genoeg 2 l per week.

Mulchen met stro of humus helpt de grond vochtig te houden. De laag mulch is 5-10 cm.

Topdressing van tomaten

Volgens beoordelingen, opbrengsten en foto's van tomaten reageert de Pink King goed op bevruchting. Tomaten worden gevoed met organische of minerale stoffen. Het is het beste om verschillende soorten verbanden af ​​te wisselen. Bemesting is nodig vóór de bloei, met het uiterlijk van eierstokken en vruchtentomaten.

Voor de eerste behandeling, kooktuizendpaars verdund met water 1:10. 0,5 liter kunstmest wordt onder elke tomatenbus gegoten. In de toekomst is het beter om dergelijke voeding te weigeren, omdat toorts stikstof bevat. Wanneer overtollige stikstof actief groene massa vormt ten nadele van de vruchtentomaten.

Tip! Bij het vormen van eierstokken en fruit in tomaten worden meststoffen met fosfor en kalium gebruikt.

10 g water vereist 30 g superfosfaat en kaliumsulfaat. Meststof wordt bij de wortel ingegoten en probeert de bladeren en stelen van tomaten niet aan te raken. Effectieve folk remedie is hout as, het wordt toegevoegd aan het water voor een paar dagen voordat water of begraven in de grond.

Ziektebescherming

Als landbouwmachines niet worden nageleefd, worden de roze konijntomaat vatbaar voor ziektes. Om verspreiding te voorkomen, wordt het besproeien bevorderd, waardoor overtollige toppen worden geëlimineerd en de kas wordt geventileerd.

Kruidengeneesmiddelen omvatten Phytosporin, Zaslon, enz. Om aanplant te voorkomen, worden tomaten besproeid met ui of knoflookinfusie.

Tuinieren beoordelingen

Nina, 44 jaar oud, Koersk.Ik koos er lange tijd voor om tomatenrassen op mijn perceel te planten voor beoordelingen, gewasopbrengsten en foto's. Tomaten Pink King trokken hun handelskleding aan. Een deel van mijn oogst wordt te koop aangeboden, vooral in de vraag naar frambozensoorten. Tomaten waren erg vruchtbaar, de smaak is uitstekend, zonder zuurheid. Goed geschikt voor salades en voor de voorbereiding van de winter tomatensap. Onder de tekortkomingen merk ik de onvolmaakte vorm van de vrucht: er zijn scheuren in het onderste deel. Anders is dit een grote variëteit voor verkoop en persoonlijk gebruik. Roman, 58 jaar oud, Syzran Raspberryvariëteiten zijn verplicht geworden voor planten in het land. Dit jaar werd geselecteerd voor beoordelingen en foto's van de tomaat Pink King. De struik is hoog, je moet hem zeker vastbinden en de extra scheuten afsnijden. Maria, 62 jaar, Bryansk Fruit verzameld tot het einde van september. De hele struik is net bedekt met grote tomaten. Onderdeel van het verzamelen van groen om de struik te lossen. Tomaten met een dikke schil, lang bewaard. Voor de preventie van phytophthora, verwerk ik regelmatig beplantingen met Fitosporin, ik probeer geen chemicaliën te gebruiken.

conclusie

Variatie Pink King wordt gekweekt omwille van lekker groot fruit. Tomaten geven zorg, wat bestaat uit water geven, voeden en de vorming van de struik. Vruchten zijn bestand tegen langdurig transport, dus de variëteit is gekozen voor teelt voor verkoop.