Categorie Constructie

Hoe de vloer in het kippenhok te isoleren
Constructie

Hoe de vloer in het kippenhok te isoleren

Een kippenhok bestemd voor het houden van kippen in de winter moet op een bepaalde manier worden verwarmd. Dit beschermt de vogel tegen wind en kou. Vanwege de comfortabele omstandigheden leggen de kippen veel eieren. Dergelijke structuren kunnen eenvoudig op zichzelf worden gebouwd. Zorg er eerst voor dat u hoogwaardige verlichting installeert.

Lees Verder
Constructie

Houten zandbak met hoes + foto

De sandbox is niet alleen een plek om een ​​kind te spelen. Het beeldhouwen van paaskoekjes, het bouwen van kastelen ontwikkelt het denkvermogen en de motoriek van een kind. Moderne ouders zijn gewend om plastic zandbakken in de winkel te kopen. Dit speelgoed is echter erg duur en niet iedereen kan het betalen. Op privéterreinen zijn kinderboxen meestal gemaakt van hout, wat niet moeilijk is om alleen te doen.
Lees Verder
Constructie

Verwerking van kassen van phytophthora in de herfst

Behandeling van ziekten is het belangrijkste proces bij de voorbereiding van de winter op de kas. Om een ​​broeikas van phytophthora in de herfst te verwerken is erg belangrijk om het volgende jaar een volledig gewas te krijgen, niet beschadigd door ziektes. U kunt dergelijke bewerkingen op verschillende manieren uitvoeren, maar er zijn basisregels die moeten worden gevolgd.
Lees Verder
Constructie

Desinfectie van de serre van polycarbonaat in de herfst

Het is mogelijk om de polycarbonaatkas in het najaar te wassen met behulp van verschillende middelen. Sommigen van hen worden verkocht in afgewerkte vorm in gespecialiseerde winkels voor tuiniers, anderen kunnen alleen worden verdund en gekookt. Het is alleen belangrijk dat er wordt gewassen en gedesinfecteerd, omdat er tijdens het seizoen vrij veel gifstoffen op de muren en het frame ophopen, evenals schadelijke microflora en pathogenen van verschillende infecties.
Lees Verder
Constructie

Hoe maak je een latwerk voor komkommers in de kas

Het kweken van komkommers heeft veel functies, waarbij je waarneemt dat je een oogst van hoge kwaliteit en overvloedig kunt krijgen. Wandtapijten voor komkommers in de serre - een van hen. Gemak en voordelen van ontwerpen 2 andere manieren om komkommers te kweken zijn ook gebruikelijk bij de mensen: verspreiding is de natuurlijke en gemakkelijkste optie bij het telen van een groente; in de zak of ton - het origineel en tegelijkertijd nog niet een grote verdeling ontvangen.
Lees Verder
Constructie

Hozblok voor geven met een douche en een toilet

Niet elk huisje is uitgerust met een intern toilet en een badkamer - vaak buiten de stad komen ze alleen in het warme seizoen, dus er is simpelweg geen behoefte aan hoofdgebouwen. Een ander obstakel voor de bouw van een interne badkamer is het ontbreken van een gecentraliseerd rioleringssysteem in de buitenwijk.
Lees Verder
Constructie

Polycarbonaat serre met open dak

Als je in je tuin wil groeien, moeten vroege groenten of groenten voor de tijdelijke bescherming van planten tegen de nachtkoelte zorgen. Een eenvoudige oplossing is om een ​​kas te bouwen. Er zijn veel verschillende soorten schuilplaatsen, maar de broeikas van polycarbonaat met een opening bovenaan moet vaak worden geliefd bij groentetelers.
Lees Verder
Constructie

Hoe warme bedden voor komkommers in de kas te maken

Komkommers behoren tot de warmteminnende planten. Om een ​​goede oogst te krijgen, moet een bed voor komkommers in een kas worden uitgerust. Om echt van de oogst te kunnen genieten, is het echter noodzakelijk om te voldoen aan enkele vereisten voor de grond, het aanleggen van de tuin zelf, en voor het planten van dit gewas. Plantgrond Het gebruikelijke bed voor het kweken van komkommers is niet geschikt voor broeikasomstandigheden.
Lees Verder
Constructie

Kelder titan: beoordelingen

Als u in het land woont, denk dan hoogstwaarschijnlijk aan de apparaatkelder. Het is niet altijd mogelijk om een ​​repository onder het huis of apart te bouwen. In sommige gevallen is dit simpelweg niet genoeg ruimte of tijd. De moderne vooruitgang staat echter niet stil. Vandaag kunt u een afgewerkte plastic kelder kopen.
Lees Verder
Constructie

Welk soort verlichting zou in het kippenhok moeten zijn

Hoogwaardige verlichting in het kippenhok is een belangrijk element van een comfortabel vogelleven. Licht met voldoende intensiteit verbetert de eiproductie bij kippen en draagt ​​bij aan de ontwikkeling van lagen. Het is absoluut noodzakelijk om het hok in de winter te bedekken, wanneer de zonnige dag niet lang duurt. Heb ik kunstlicht nodig in het kippenhok? - Volgens beoordelingen van ervaren fokkers is verlichting in de kudde noodzakelijk, tenminste in de winter.
Lees Verder
Constructie

Een kippenhok bouwen met je eigen handen op 50 kippen

Veel eigenaren van landhuizen, maar ook mensen die op het platteland wonen, geven er de voorkeur aan om geld te verdienen door waardevolle kippen te kweken, zoals vleeskuikens. Deze mogelijkheid om te verdienen is inderdaad niet slecht, omdat vlees en kippeneieren producten zijn die altijd nodig zijn in elk huis en in elke keuken.
Lees Verder
Constructie

Hoe een schuur voor kippen te isoleren voor de winter

Ongeacht voor welk doel u van plan bent pluimvee te telen - voor familie of te koop, moet u een geschikte schuur voor kippen maken. Als je de legkippen opsluit in een donkere, koude kamer, is het het niet waard, in de hoop dat je er veel baat bij zult hebben. In zo'n ruimte voor kippen zijn er geen omstandigheden die bevorderlijk zijn voor het normale proces van hun ontwikkeling.
Lees Verder
Constructie

Hoe een rat te vangen in een kippenhok

Als ratten in de hokken komen, zullen ze onherstelbare schade aanrichten. Knaagdieren slepen eieren, stikken kippen, jagen kippen. Maar het grootste gevaar is dat ze drager zijn van gevaarlijke infecties. Weten hoe zich te ontdoen van ratten in een kippenhok kan dit probleem permanent oplossen. De moeilijkheid om met ratten in het kippenhok om te gaan is ook in het feit dat niet alle middelen daarin kunnen worden gebruikt.
Lees Verder
Constructie

Kippenhok op 10 kippen met hun eigen handen: tekeningen

Eieren zijn een zeer waardevol en nuttig product. Het is gunstig om kippen te fokken vanuit verschillende gezichtspunten. Ze brengen verse eieren en zijn een bron van vlees uit de voeding. Natuurlijke producten zijn altijd in trek. Vlees en eieren kunnen bij u thuis op de tafel worden verkocht en geserveerd. Om de kippen goed te laten vliegen, moet je een gezellig huis voor hen bouwen.
Lees Verder
Constructie

Hoe nest je in het kippenhok

De interne structuur van het kippenhok heeft direct invloed op de gezondheid en productiviteit van pluimvee, dus het interieur van de vogelappartementen, rust in het kippenhok en leghennennesten moet eerst handig zijn voor de bewoners, en pas daarna moet het prachtig worden gedecoreerd of praktisch zijn in schoonmaken. Waarom het zo belangrijk is om de juiste versie van de stok te kiezen Ondanks de vele verschillende verhalen over de nabijheid en primitiviteit van de kip, heeft de vogel in feite een heel klein instinct, observatie, angst en intelligentie.
Lees Verder
Constructie

Draagbare kippenhokken met hun handen: foto + tekeningen

Mobiele kippenhokken worden vaak gebruikt door pluimveehouders die geen groot perceel hebben. Dergelijke ontwerpen kunnen eenvoudig van plaats naar plaats worden verplaatst. Dankzij dit kunnen vogels in de zomer altijd van groenvoer worden voorzien. Draagbaar kippenhok kan al worden gekocht of onafhankelijk worden gemaakt.
Lees Verder
Загрузка...