Categorie Bloemen

Dahlia "Merry guys": beschrijving, groeiend uit zaad
Bloemen

Dahlia "Merry guys": beschrijving, groeiend uit zaad

Veel tuinders met groot succes groeien dahlia's op hun percelen - meerjarige variëteiten en eenjarige planten. Dahlia Dahlia's zijn vertegenwoordigers van dwergvariëteiten. Ze verschillen van hun makkers doordat ze geen knol vormen, daarom is het niet mogelijk om deze variëteit als een vaste plant te laten groeien. Dit type dahlia is overal te vinden.

Lees Verder
Bloemen

Anemone Prince Heinrich - landing en verzorging

Anemonen of anemonen behoren tot de familie Buttercup, die zeer talrijk is. Anemoon Prins Hendrik is de vertegenwoordiger van de Japanse anemoon. Dit is precies hoe Karl Thunberg het in de negentiende eeuw beschreef, aangezien hij herbariummonsters uit Japan ontving. In feite is het thuisland China, de provincie Hubei, dus deze anemoon wordt vaak Hubei genoemd.
Lees Verder
Bloemen

Anemone zorg in de herfst

De naam van de bloemenanemoon is vanuit het Grieks vertaald als "dochter van de wind". Soms wordt het eenvoudig anemoon genoemd. Misschien komt dit door het feit dat bij elke trilling van de lucht de bloembladen beginnen te beven en de steeltjes zwaaien. Anemonen zullen elke tuin versieren, ze zullen geschikt zijn in bloembedden en sommige soorten zien er goed uit met solide aanplant onder de bomen.
Lees Verder
Bloemen

Anemone Koronchataya: landing in de herfst, foto

Soort kroonanemoon afkomstig uit de Middellandse Zee. Daar bloeit het vroeg en wordt het beschouwd als de koningin van de lentetuin. We kunnen anemonen bereiken die aan het begin van het seizoen bloeien door de knollen thuis te laten ontkiemen en alleen door het begin van constante warmte door een bloem in een bloembed te planten. Als vanaf het begin de gerolde anemoon in de grond werd gekweekt, verschijnen de eerste knoppen niet eerder dan midden in de zomer.
Lees Verder
Bloemen

Hoe een anemoon met knollen planten

Het geslacht van de anemoon bestaat uit 150 soorten. De meeste van hen zijn wortelzachte planten, die gemakkelijk te verzorgen zijn, alle problemen liggen in de afkeer van transplantaties, omdat fragiele wortels gemakkelijk breken. Een klein deel van het geslacht zijn knollenanemonen. Hier zijn ze heel anders dan hun familieleden als het uiterlijk en de zorg.
Lees Verder
Bloemen

Teelt van alissumzaden Sneeuwtapijt

Alyssum is een spectaculaire vaste plant die de bedden bedekt met een stevig tapijt. Er zijn meer dan 100 soorten van deze bloem. Een van de meest gewilde variëteiten is het Sneeuwtapijt, dat in het late voorjaar uitbundig bloeit. Beschrijving van Alyssum Alyssum Sneeuwtapijt - bodembedekker per jaar, tot een hoogte van 10-15 cm.
Lees Verder
Bloemen

Malva Terry overblijvend: beschrijving, foto

Grote, heldere bloemen op hoge stengels, versiering van hekken en bloembedden van bewoners van de zomer, zijn al bekend vanaf de kindertijd. Mallow trekt de aandacht met zijn decoratieve en gratie. Het bestaat in verschillende vormen, door te kruisen waar een prachtige Mallow Terry werd verkregen. Terry bloemen van een kaasjeskruid behoren tot de hybride uitstraling die wordt ontvangen als resultaat van langdurig werk van fokkers.
Lees Verder
Bloemen

Anjertuin Lilipot

Anjer Lilipot is een hybride bestand tegen koude snaps. De plant wordt in de open lucht of thuis gekweekt. De groep bevat een anjer met bloemen in verschillende kleuren: van wit, lichtroze tot rijke rode tonen. Compacte bussen vereisen minimaal onderhoud. Algemene beschrijving Anjer Lilipot is een meerjarige plant ontwikkeld door het Japanse bedrijf Sakata.
Lees Verder
Bloemen

Goudsbloemen rechtop: rassen met foto's

Goudsbloemen - het is waarschijnlijk moeilijk om een ​​persoon te vinden die deze bloemen nooit in zijn leven zou zien. Als praktische zaken u eigen zijn en u wilt het nuttige combineren met het aangename, dan zijn deze bloemen een echte vondst voor u. Immers, in aanvulling op de vrolijke en zonnige stemming die ze kunnen uitstralen met hun eigen uiterlijk, kunnen goudsbloemen u helpen uw tuin en tuin te beschermen tegen schadelijke vertegenwoordigers van het dierenrijk, verschillende ziekten te genezen en de smaak van veel culinaire gerechten te verbeteren.
Lees Verder
Bloemen

Astra-naald Unicum-mix - foto

Naaldasters zullen herfstbloembedden in de tuin en bloemstukken versieren. Planten zijn eenjarigen en moeten aan het einde van het seizoen worden schoongemaakt. Kies voor het planten een verlichte plaats op een heuvel. De bloem is bestand tegen lagere temperaturen en tolereert gemakkelijk droogte op korte termijn. Voor overvloedige bloei is het voldoende om de beplanting water te geven en regelmatig minerale meststoffen te maken.
Lees Verder
Bloemen

Hoe mallow te kweken uit zaad + foto van bloemen

Die plant, die we malve noemen, wordt eigenlijk Stockrose genoemd en behoort tot een ander geslacht van de Malvaceae-familie. De echte mallows groeien in het wild. Het geslacht van stockosis omvat ongeveer 80 soorten, waarvan er veel alleen in de tuincultuur worden aangetroffen. Malva plantbeschrijving komt van centraal en anterieur Azië, gevonden in het wild op de Balkan, in het zuiden van Rusland.
Lees Verder
Bloemen

Calceolaria: foto hoe te groeien

Er zijn zulke bloeiende planten die niet aan iedereen worden gegeven om te groeien, en helemaal niet omdat ze heel moeilijk te zaaien zijn of een speciale, uiterst complexe verzorging nodig hebben. Eenvoudig, het kweken van hen vereist vooral geduld en geduld. Aan de andere kant, als blijkt dat het kweekproces tot een overwinnende bloei leidt, kan een persoon "ziek worden" met deze bloemen voor een zeer lange tijd.
Lees Verder
Bloemen

Het kweken van anjers Shabo van zaden thuis

Shabo's anjer is het meest herkenbaar en geliefd bij veel hoveniers van de verscheidenheid aan anjers. Dit is een hybride look, gedenkwaardig vanwege zijn aroma en gratie. Geteeld in elke regio en in bijna elke plot. Zelfs kieskeurigheid in de zorg stopt de inwoners van de zomer niet. Het kleurenschema van de plant is zo divers dat het moeilijk is om alle variaties op te sommen.
Lees Verder
Bloemen

Soorten vaste plant phlox: foto + beschrijving

Waarschijnlijk is er niet zo'n teler die geen phlox zou krijgen. Deze bloemen groeien overal, ze versieren niet alleen bloembedden en borders, maar phloxen zijn vaak te vinden in parken en tuinen, maar hun echte connaisseurs creëren hele floxaries. Vrijwel alle soorten van deze plant zijn vaste planten, alleen Phlox-bloemen van Drummond zijn slechts één jaar oud.
Lees Verder
Bloemen

Bij het zaaien van alissum op zaailingen thuis

In de wereld van bloemen zijn er commercieel nuttige variëteiten die altijd en overal in trek zijn en die een constant hoge vraag hebben van tuinders en landschapsontwerpers. Deze bloem is alissum - een bodembedekkende plant met een zeer overvloedig bloeiende en pretentieloze aard. Tinten van een alissum kunnen heel divers zijn, de struiken zijn compact en kunnen snel groeien, over een groot stuk land, een ander voordeel van deze plant is het honingaroma dat de struiken omhult.
Lees Verder
Bloemen

Astra Pomponnaya: groeien van zaad wanneer geplant

Astra pomponnaya - een van de soorten tuinasters. Volgens de nieuwe indeling van planten worden ze verwezen naar het geslacht Kallistefus van de familie Astrovye. De juiste naam klinkt als "Callistephus Chinees." Dit is een eenjarige of tweejarige cultuur, de plaats van groei is Euraziatische landen, de eerste verschijning is in China.
Lees Verder
Bloemen

Hortensia Paniculata Fraise Melba: landing en verzorging

Paniculare hortensia's worden steeds populairder bij tuinders. Planten worden gewaardeerd om hun eenvoud, gemak van verzorging en decoratieve eigenschappen. Een van de nieuwe soorten is hortensia Fraise Melba. Nieuwe aantrekkelijke weelderige bloeiwijzen met een ongewone kleur. Botanische beschrijving Paniculate hydrangea - een decoratieve rijkbloeiende struik, vorstbestendig en pretentieloos.
Lees Verder
Bloemen

Clematis Piilu: landen en verzorgen

En het gebied voor het huis en een kleine binnenplaats en zelfs een balkon met een terras kunnen onherkenbaar worden getransformeerd als ze zijn versierd met een bloeiende wijnstok. Clematis kan deze taak het best aan. Dit artikel concentreert zich op de clematis van de Piilu-variëteit, de beschrijving, foto's en beoordelingen van tuinders die hem in verschillende delen van ons land verbouwen zullen worden gegeven.
Lees Verder
Bloemen

Clematis Dr. Ruppel: landen en verzorgen

De tuin zal schijnen met nieuwe kleuren als je een heldere clematis plant die erin bloeit. Dr. Ruppel. Omdat ze de geheimen kennen van het kweken van prachtige wijnstokken, kiezen ze de landingsplaats correct, in een hoek beschermd tegen de hitte van de zon, en worden ze regelmatig gevoerd. Clematis vereist ook onderdak voor de winter. Beschrijving Clematis Dr. Ruppel slaat met verbazingwekkende grote bloemen van 15-20 cm met een vrolijke kleur van twee tinten roze: met een meer verzadigde streep langs het midden van het bloemblad en een lichte rand.
Lees Verder
Bloemen

Astilba: foto's van bloemen wanneer geplant op zaailingen

Astilba is een ideale optie voor het decoreren van schaduwrijke hoeken van de tuin. Planten zien er goed uit in enkele en groep aanplant. Astilba bloeit rijkelijk met regelmatig water geven en aankleden. De grootte van de struik en de kleuren zijn afhankelijk van de variëteit. De bloem is bestand tegen vorst, tolereert temperatuurschommelingen in de zomer.
Lees Verder
Bloemen

Overblijvende Salvia: beschrijving, bloemfoto, zaaien, zorg

Salie in het Latijn heet Salvia, het is onder deze naam in Rusland dat ze de decoratieve variëteit van deze plant kennen. Salvias verscheen enkele eeuwen geleden in Europa, ze behoren tot de familie van Lammeren en bestaan ​​als vaste planten in de natuur. Om verwarring te voorkomen, is het gebruikelijk om de planten van deze soort in twee groepen te verdelen en alleen medicinale soorten als salie te noemen, en decoratief als salvia.
Lees Verder
Загрузка...