Categorie Tuinieren

Het gebruik van Physalis eetbaar
Tuinieren

Het gebruik van Physalis eetbaar

De meeste tuiniers in Centraal-Rusland kennen Physalis als een exclusieve sierplant. Maar deze verwant van de bekende tomaat heeft eetbare variëteiten. Eet physalis eetbaar kan zowel vers als ingeblikt zijn. Er zijn verschillende populaire variëteiten van deze cultuur, elke variëteit heeft zijn fans.

Lees Verder
Tuinieren

Aardbei voor de Oeral

De weersomstandigheden van de Oeral bepalen hun eigen omstandigheden voor het telen van aardbeien. Om een ​​goede oogst bessen te verzamelen, moet je rassen kiezen die aan de volgende voorwaarden voldoen: rijpen in korte tijd; niet invriezen in de winter; is bestand tegen zware regenval; Verrot niet in de zomer. Voor het planten van aardbeien geschikt gebied, goed verlicht door de zon.
Lees Verder
Tuinieren

Het kweken van aardbeien in dozen boven grond

De lente is een vreugdevolle en moeilijke tijd voor tuinders. Er is veel moeite om zaailingen te kweken en zaden in de grond te zaaien. En aardbeienliefhebbers hebben vaak een vraag over hoe en waar een heerlijke geurige bes te plaatsen. Tuinders hebben niet altijd grote gebieden. En ik wil verschillende planten in het land laten groeien.
Lees Verder
Tuinieren

Technologie van het kweken van aardbeien in het open veld

Aardbeien zijn te vinden op tuinpercelen in bijna alle tuiniers. Deze smakelijke en sappige bessen zoals zowel volwassenen als kinderen. Niettemin weet niet iedereen hoe het goed moet groeien. De opbrengst en de grootte van de bessen hangt af van de verzorging van planten. Om goede resultaten van je werk te krijgen, moet je alle geheimen kennen van het kweken van aardbeien in het open veld.
Lees Verder
Tuinieren

Wanneer aardbeien in de herfst overplanten

De grootste beloning voor de teler voor al het werk - een geweldige aardbeienoogst. Ervaren tuiniers weten dat er in het tweede en derde jaar na de transplantatie overvloedige vruchtdragende bessen voorkomen en een goede oogst is een zeker teken voor de implementatie van een aardbei-transplantatie. Als dit niet gebeurt, worden de bessen kleiner en worden ze kleiner.
Lees Verder
Tuinieren

Aardbeien kweken in plastic flessen

Voor wat niet recent plastic flessen worden gebruikt. Ambachtslui maken ze decoraties voor het interieur, speelgoed, verschillende apparaten voor het huis, de tuin en de moestuin, en zelfs meubels en grotere structuren zoals kassen en tuinhuisjes. Het is goed dat al deze plastic producten veel gevraagd zijn en in de mode komen, omdat het ons in staat stelt hun verwerking te minimaliseren en daardoor de natuurlijke habitat verbetert.
Lees Verder
Tuinieren

Hoe aardbeien in de herfst snor te planten

Aardbeien of tuinaardbeien - bessen geliefd bij velen, niet alleen smakelijk, maar ook nuttig. Ze groeien het in bijna elk tuinperceel, behalve dat de oogst van verschillende tuiniers heel verschillend kan zijn. Het gebeurt erg teleurstellend wanneer de geleverde inspanning niet het verwachte resultaat oplevert. Aardbeien kunnen lang op één plek groeien, maar na verloop van tijd worden de struiken oud, valt het gewas, worden de bessen kleiner.
Lees Verder
Tuinieren

Strawberry Alba

Er zijn verschillende soorten aardbeien, die een geweldige smaak hebben, maar meestal zijn ze erg onstabiel en je kunt ze pas direct na de oogst proberen. Het vervoer van dergelijke bessen kan niet - snel verslechteren en hun presentatie verliezen. Het is beter om aardbeien van deze kwaliteiten te kweken op persoonlijke of seizoensgebonden percelen. Industriële variëteiten zijn ontworpen voor transport over lange afstanden.
Lees Verder
Tuinieren

Wat betekent de reparatie aardbei?

Het is moeilijk om iemand te ontmoeten die niet van aardbeien houdt. Het is goed en in zijn natuurlijke vorm, en met room; het wordt gebruikt als vulling in de dumplings, bereidt geurige jam en heerlijke jam. Aardbeien hebben niet lang vrucht, om te kunnen smullen van vers gekweekte zachte bessen, moet je wachten op het volgende seizoen. Heb je de term "rebuildable" gehoord?
Lees Verder
Tuinieren

De beste aardbeienrassen: beoordelingen

Dessert aardbeienbes in populariteit kan alleen worden vergeleken met tuinaardbeien. Aardbei is niet alleen goed van uiterlijk, de bes heeft een uitstekende smaak, een zeer smakelijk aroma, maar bevat ook veel nuttige stoffen: vitamine C en B, foliumzuur, pectines, caroteen. Maar de schadelijke componenten, zoals suiker en cholesterol, zitten helemaal niet in aardbeien, dus bijna iedereen kan de bes eten (behalve kleine kinderen en allergieën).
Lees Verder
Tuinieren

Aardbei-verwerking in de lente

In de lente beginnen aardbeien te groeien en herstellen ze geleidelijk na een lange winterslaap. Samen met het ontwaken van insecten die overwinteren op struiken en in de bodem, activeren verschillende ziekten. Hoe kun je na de winter verzwakte planten helpen om met deze problemen om te gaan? Обработка клубники ранней весной - очень важное мероприятие, которое помогает растениям преодолеть последствия зимы и бросить все силы на быстрейшее формирование урожая.
Lees Verder
Tuinieren

Wanneer u uien voor de winter plant in de Oeral

Het planten van uien in de herfst in de winter in de Oeral vermindert het voorjaarswerk en zorgt voor een vroege oogst van dit gewas. Gebruik voor uien in deze regio vorstbestendige soorten die strenge winters kunnen weerstaan. Voor- en nadelen van winterplanten Herfstplanten van uien heeft de volgende voordelen: het is heel moeilijk om plantgoed te bewaren tot de lente, vooral in kleine maten; het landingswerk in de lente wordt verminderd; vroege oogst; de mogelijkheid om zomerbedden te gebruiken, bevrijd van winteruien, onder groen of vroege groenten; in de winter wordt minder gewassen wiet, omdat de eerste scheuten direct na de sneeuw verschijnen en de uien de tijd hebben om uit te groeien tot de actieve verspreiding van onkruid; het ontvangen van bollen van de grote afmeting; tot half mei wordt het besproeien van de bodem waarin het vocht lange tijd achterblijft, niet uitgevoerd.
Lees Verder
Tuinieren

Hoe groene tomaten te bewaren, zodat ze thuis rood kleuren

Het grootste deel van ons land bevindt zich in de streek van risicovolle landbouw. Hitteminnende gewassen zoals paprika's, aubergines en tomaten geven zelden de oogst van rijp fruit af. Meestal moet je onrijpe en soms volledig groene tomaten schieten. Doorgewinterde hoveniers raden aan het fruit in de rijpheid van de blanken te verwijderen, zonder te wachten op volledige roodheid, zodat de planten meer kracht hebben voor verdere vruchtvorming.
Lees Verder
Tuinieren

Renovatie raspberry Firebird

In de afgelopen jaren zijn raspberryvariëteiten voor reparaties wijdverspreid geworden. Ze trekken pretentie, compacte struiken en een geweldige smaak. Beschrijving van de raspberryvariëteit Firebird, foto's en reviews geven de uitstekende soortenkenmerken en populariteit bij tuiniers aan. Raspberry Firebird vormt tijdens het seizoen de stelen en geeft een prachtige oogst van grote, heldere bessen die een weelderig verenkleed vormen bij het verspreiden van struiken en aantrekken met hun schoonheid en aroma.
Lees Verder
Tuinieren

Malina Zyugana

Onder de vele variëteiten van frambozentuinders en tuinders, natuurlijk, probeer de meest vruchtbare en grote vruchten te kiezen. Raspberry "Zyugan" verwijst precies naar zoiets. Deze variëteit kwam in 1999 uit Zwitserland naar ons. In korte tijd verspreidden de beoordelingen van Zyugan-frambozen zich over het hele land. Nu bijna elke tuinman die frambozen verbouwt, gehoord of onafhankelijk bezig met de teelt van deze variëteit.
Lees Verder
Tuinieren

De beste zoete frambozensoorten voor Siberië

Frambozensoorten voor Siberië worden geselecteerd op basis van bepaalde kenmerken: de grootte van de bessen, vorstbestendigheid, opbrengst, vermogen om ziekten en plagen te weerstaan. De beste frambozenrassen voor Siberia-frambozen die geschikt zijn om in Siberië te planten, die in de vroege, midden of late periode rijpen, zijn geschikt om te planten. De beste frambozenrassen hebben een uitstekende smaak en produceren groot fruit.
Lees Verder
Tuinieren

Strawberry First Grader

Vaak denkt de tuinman bij het planten van aardbeien niet na voor welke regio de variëteit wordt gefokt en of deze onder deze omstandigheden goed zal groeien. Daarom doen zich soms mislukkingen voor bij het planten van schijnbaar goed plantmateriaal. Het is geen geheim dat in verschillende delen van ons grote land het klimaat radicaal kan verschillen.
Lees Verder
Tuinieren

Tomaat Polbig f1: recensies, foto's van de struik

Polbig-variëteit was het resultaat van het werk van Nederlandse fokkers. Het kenmerk is een korte rijpingstijd en de mogelijkheid om een ​​stabiel gewas te produceren. Het ras is geschikt voor teelt of voor zelfgemaakte producten. Hieronder vindt u de tomatenpolbig F1 reviews, foto's van de struik en de belangrijkste kenmerken.
Lees Verder
Tuinieren

Puzata-tomatenhut: kenmerken en beschrijving van het ras

Weinig tuiniers, en alleen de eigenaar van de achtertuin weigert tomaten in zijn tuin te verbouwen. Immers, met de moderne variëteit aan variëteiten met hun verbazingwekkende eigenschappen en dergelijke, soms ongewone uiterlijk, is het niet eenvoudig om alleen die tomaten te gebruiken die op de markt en in de winkels worden aangeboden.
Lees Verder
Tuinieren

Renovatie raspberry Gouden herfst

Tuinders en tuinders groeien graag frambozen op hun percelen. Ze werd terecht de favoriet van velen. Tot op heden zijn er een groot aantal variëteiten van deze heerlijke bessen. Onder hen kunt u vroege en late variëteiten vinden, groot en traditioneel. Ze hebben allemaal hun voordelen, maar verschillen praktisch niet van uiterlijk.
Lees Verder
Tuinieren

Tomaat Rio Grande: recensies, foto's, rendement

Tomaat Rio Grande is een bepalende variëteit met een klassieke smaak. Het wordt gekweekt door zaailing of rechtstreeks in de open grond. Hoewel de variëteit wordt beschouwd als een van de meest pretentieloze, zal een goede watergift en bemesting de opbrengst verhogen. De rasbeschrijving van Rio Grande is een welverdiende variëteit, die veel wordt gebruikt in tuinpercelen.
Lees Verder
Загрузка...