Categorie Economie

Honing bloemen voor bijen
Economie

Honing bloemen voor bijen

Honingbloemen met foto's en namen helpen u bij het kiezen van planten die de belangrijkste leveranciers zijn van stuifmeel en nectar voor de productie van honing. Verschillende bloeiperioden bieden insecten de grondstoffen voor de hele periode van de honingverzameling. Ze groeien in het wild, en ze zijn ook speciaal geplant in de buurt van imkerijen en in tuinen in de buurt van kleine bijenstallen.

Lees Verder
Economie

Pavlovskaya kippenras: eierproductie, karakterisatie

Wat enige kippenrassen die je vandaag niet zult ontmoeten op boerderijen en persoonlijke stukken van Rusland. Veel mensen fokken kippen, niet alleen voor vlees en eieren, maar ook voor decoratieve doeleinden, en deze rassen worden steeds meer. Maar in de uitgestrekte gebieden van ons land blijkt dat er een ras van kippen is, dat wereldwijd wordt erkend als een model dat in veel opzichten moet worden gevolgd, maar bovenal in zijn schoonheid.
Lees Verder
Economie

Estlandse rassenkwartel: onderhoud en verzorging

Kweken van kweek is een zeer populaire activiteit voor de zomerbewoners. Sommige rassen worden gekweekt voor voedzaam vlees, andere voor eieren. Onder de beroemde rassen steekt Estse kwartel. Het unieke karakter is te danken aan het vermogen om beide producten te krijgen. Esten komen goed aan en hebben een hoge eierproductiesnelheid.
Lees Verder
Economie

Uterus tinder: wat te doen

De term "tondel" kan, afhankelijk van de context, een bijenkolonie, een enkele bij en zelfs een onbevruchte bijenkoningin betekenen. Maar deze concepten zijn nauw met elkaar verbonden. Een gezin wordt een tijger als een tondel bij de rol van een koningin erin speelt. Een bij kan alleen in het gezin voorkomen in het geval van verlies van een volwaardig wijfje.
Lees Verder
Economie

Zabrus bee: wat is het

Zabrus bee is een relatief dunne laag gesneden bovenste honingraten gebruikt door bijenhouders om wax te verkrijgen. De geneeskrachtige eigenschappen van zabrus, hoe deze te ontvangen en op te slaan, zijn al lang bekend, omdat het een constante metgezel is van bijenhoning, en het percentage van de productie tijdens de honingcollectie is vrij hoog.
Lees Verder
Economie

Hoe voor bijen te zorgen

De zorg voor de bijen lijkt misschien eenvoudig - het zijn insecten. De imker hoeft helemaal niets te doen, alleen om aan het eind van de zomer honing uit te pompen. Iemand zal zeggen dat het gemakkelijker is om met dieren om te gaan dan een onbegrijpelijke kolonie met zijn eigen wetten en bioritmen. Maar in de imkerij, zoals in elk bedrijf, heeft zijn eigen valkuilen en zijn geheimen.
Lees Verder
Economie

Medaros Echinov Sharogolovy

Agrotechnologie van honingkevers van Mordovnik sharogolovogo is de selectie van een geschikte bodemsamenstelling, tijd en technologie van het planten van zaden. De daaropvolgende verzorging van de plant, inclusief drenken en bemesten, beïnvloedt de kieming en medoproduktivnosti Late zomer honing plant. Beschrijving van de plant De kruidachtige plant Mordovnik sharogolovy - een vertegenwoordiger van de familie Astrov, gedistribueerd in West-Europa, het noorden van de Kaukasus, in het zuiden, het Europese deel van de Russische Federatie, gevonden in Siberië en de Oeral.
Lees Verder
Economie

Breng zalf aan van wasolie en dooier

Sommige traditionele medicijnen zijn niet minderwaardig in de effectiviteit van geneesmiddelen. Onder hen wordt een wonderzalf van bijenwas en dooier onderscheiden. Het wordt gewaardeerd om zijn rijke samenstelling, waardoor het product een bacteriedodend, wondhelend en verzachtend effect heeft. Gebruik van wonderzalf van bijenwas, dooier en olie Gebruik van wonderzalf door het gehalte aan 3 bruikbare bestanddelen van natuurlijke oorsprong.
Lees Verder
Economie

Wasmot Ognevka: hoe te vechten

Bijen houden is niet alleen een hobby en het krijgen van smakelijke nectar, maar ook hard werken, omdat netelroos vaak besmet raken met verschillende ziekten. Wasmot is een veel voorkomend ongedierte dat grote schade aan de bijenstal veroorzaakt. De mol zelf is onschadelijk, de larven vormen de grootste bedreiging. Ze eten honingraten, honing, kersen, propolis en bederven bijencocons.
Lees Verder
Economie

Kruidige kwelling: foto

Honing kneuzing of gewone blauwe plek is een onkruid dat wordt gebruikt voor de productie van bepaalde medicijnen en bij de bijenteelt. De plant is een goede honingplant, die de bijen graag eten. Het is echter een giftig kruid dat de menselijke gezondheid ernstig kan schaden. Om dezelfde reden wordt de struik niet als veevoer in de veehouderij gebruikt.
Lees Verder
Economie

Is het mogelijk om bijenwas te eten?

Veel aanhangers van de traditionele geneeskunde eten bijenwas in gematigde hoeveelheden, samen met honing in honingraten vanwege de gunstige eigenschappen ervan. En ze adviseren om het genezingsproduct periodiek toe te passen en deze gedurende meerdere maanden in de zomer in te bewaren. Hoewel het gebruik van wax is gecontra-indiceerd in grote hoeveelheden in het geval van ernstige ziekten.
Lees Verder
Economie

Uitdoving van bijen: oorzaken en gevolgen

De uitdrukking "bijen sterven uit" klinkt vandaag als een onheilspellende voorbode van de komende apocalyps, niet alleen voor de mensheid, maar voor de hele planeet. Maar de aarde en niet zo'n uitsterving gezien. Ze zal overleven. En de mensheid zal snel verdwijnen na de bijen, als je het uitsterven van deze werkers niet kunt stoppen. Welke rol spelen bijen? Een bij is een insect dat aan het begin van de voedselketen staat.
Lees Verder
Economie

Houden bijen honing

Imkers die net zijn gaan werken bij de bijenstal zijn geïnteresseerd in wat de bijen eten op verschillende tijden van het jaar en de dag. Dit is belangrijk om te weten, aangezien deze insecten leveranciers zijn van een nuttig en geliefd product - honing. Hoe zien bijen eruit? Het dieet van zoemende insecten is behoorlijk divers. Ze kunnen stuifmeel, nectar, perga en hun eigen honing eten.
Lees Verder
Economie

Apitherapie: wat het is, indicaties voor gebruik

Apitherapie is een medische procedure waarbij bijenproducten worden gebruikt. Het kreeg zijn naam ter ere van de unieke samenstelling van bijengif - apitoxine. Bijenbehandelingen worden toegepast om de symptomen van ernstige ziekten te elimineren. Maar de procedure heeft een aantal contra-indicaties die moeten worden beoordeeld voordat de behandeling wordt gestart.
Lees Verder
Economie

Honing bloemen voor bijen

Honingbloemen met foto's en namen helpen u bij het kiezen van planten die de belangrijkste leveranciers zijn van stuifmeel en nectar voor de productie van honing. Verschillende bloeiperioden bieden insecten de grondstoffen voor de hele periode van de honingverzameling. Ze groeien in het wild, en ze zijn ook speciaal geplant in de buurt van imkerijen en in tuinen in de buurt van kleine bijenstallen.
Lees Verder
Economie

Top Honey Plants

Honingplant is een plant waarmee de bij in nauwe symbiose staat. Honingplanten moeten voldoende groot zijn in de buurt van of op een kleine afstand van de bijenteelt. Tijdens de bloeiperiode zijn ze een natuurlijke bron van voedsel voor insecten, zorgen voor gezondheid en normale activiteit, zijn de sleutel tot de reproductie van nakomelingen.
Lees Verder
Economie

Bijenteelt als een bedrijf

Bijenteelt als een bedrijf is een van de weinige bijna win-win beroepen in de landbouw. Er is altijd vraag naar producten die door bijen worden geproduceerd. Natuurlijk vereist een commerciële bijenteelt al bepaalde vaardigheden en kennis. Je kunt de bijenteelt niet als een serieuze zaak doen, omdat je niets over de bijen weet.
Lees Verder
Economie

Akarasan: stroken varroatosis en acarapidosis

Akarasan is een gespecialiseerd zeer effectief insecticide dat is ontworpen om teken te doden dat acariciden worden genoemd. De actie heeft een beperkte specialisatie en stelt u in staat varroamijten (Varroajacobsoni) te vernietigen, evenals Acarapiswoodi, parasieten op huiselijke honingbijen.
Lees Verder
Economie

Hoeveel honing kan je krijgen van één nest per seizoen?

De productie van honing uit een korf per seizoen hangt van veel factoren af: zowel basis als indirect. Voorspellen van pompen is 100% moeilijk zelfs voor een ervaren imker. Welke factoren beïnvloeden de hoeveelheid honing? De hoeveelheid honing geproduceerd door één bijenkolonie wordt beïnvloed door: de ernst van het winterweer; grootte van het bijennest; bijenproductiviteit; de timing van het lenteseizoen; het aantal regenachtige en zonnige zomerdagen; het begin van het herfstseizoen.
Lees Verder
Economie

Imker kostuum

Het pak van de imker is een noodzakelijk attribuut van uitrusting voor het werken met bijen in de bijenstal. Het beschermt tegen aanvallen en insectenbeten. De belangrijkste vereiste voor speciale kleding is de volledige uitrusting en het gemak tijdens het werken. Niet de laatste rol wordt gespeeld door de samenstelling van het materiaal en de kwaliteit van naaien. Wat zijn de vereisten voor bijenteelt kostuums? Gespecialiseerde winkels bieden een grote selectie van kleding voor bijenteelt met een andere set.
Lees Verder
Economie

Kippen meester grijs: beschrijving en kenmerken van het ras

De oorsprong van de Meester Grijze kippen is verborgen door een sluier van geheimhouding. Er zijn twee versies waarin wordt uitgelegd waar dit kruis van vlees en ei vandaan kwam. Sommigen geloven dat deze kippen in Frankrijk zijn gefokt, anderen dat het Hubbard-bedrijf ze in Hongarije heeft gefokt. In welk land, inderdaad, het ras onbekend was, is onbekend, omdat de band van het bedrijf Hubbard in het geheim is gedekt.
Lees Verder
Загрузка...