Categorie Recepten

Perenjam met citroen: een recept voor de winter
Recepten

Perenjam met citroen: een recept voor de winter

Veel mensen zoals peer jam zelfs meer dan vers fruit, vooral met de voorbereiding van een dergelijke lekkernij die u vrij gemakkelijk kunt besparen en de meest onverwacht grote oogst. Maar perenjam met citroen voor de winter heeft, naast andere recepten, een speciale ereplaats. Immers, honingzoete peer in combinatie met aromatische zuurheid van citroensap en schil geeft een volledig unieke smaak van de blank.

Lees Verder
Recepten

Gemarineerde kool voor de winter met citroenzuur

Wat een heerlijke zuurkool! Zoet of zuur, kruidig ​​met peper of roze met bieten, het is net zo geschikt als een snack voor de vakantie, goed voor de lunch of het diner. Serveer het aan vleesgerechten als een bijgerecht, perfect een aanvulling op de aardappel in welke vorm dan ook. De zure smaak geeft dit gerecht de toevoeging van azijn.
Lees Verder
Recepten

Hoe groene tomaten snel te pekelen

Groene tomaten - wat overblijft in de kas en op tomatenbedden in elke tuinman in het gebied van risicovolle landbouw aan het einde van het seizoen. Deze "illiquide" wordt meestal afgegeven of verwerkt. Als tomaten phytophthora treffen, moeten deze vruchten zo snel mogelijk worden verwerkt. Koop bijvoorbeeld snel Groene tomaten.
Lees Verder
Recepten

Groene tomaten met kool voor de winter - recepten

Zuurkool is altijd een graag geziene gast op tafel. Een groene tomaten in de blanco's zien er heel origineel uit. Meesteressen houden er van om twee in een te combineren om het nog beter te maken. Daarom zullen we in het artikel in verschillende varianten recepten voor zuurkool met groene tomaten bekijken. Groene tomaten met kool voor de winter - een verrassend eenvoudige en smakelijke combinatie van bekende gerechten.
Lees Verder
Recepten

Duindoorn fruitdrank

Duindoornensap wordt door velen beschouwd als een zeer smakelijke verfrissende drank. Maar het is niet alleen lekker, er zijn veel uiterst heilzame stoffen voor ons lichaam, dus het kan worden aanbevolen voor gebruik niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Hoe je duindoornensap en andere drankjes uit deze prachtige bessen kunt bereiden, en wat je kunt doen om ze thuis te houden, is te vinden in dit artikel.
Lees Verder
Recepten

De beste recepten voor horloder voor de winter

Waarschijnlijk kent iedereen dergelijke acuut brandende planten zoals knoflook en mierikswortel. Zij waren het die de basis vormden van een horloder, omdat een gerecht met een soortgelijke naam gewoon pittig moet zijn. Maar gorloder is ook pittig en zelfs zoetig - het hangt allemaal af van het soort recept dat wordt gebruikt om het te maken.
Lees Verder
Recepten

Aubergine "als paddestoelen" voor de winter

Aubergines zijn geliefd bij velen vanwege hun neutrale smaak en textuur. Ze kunnen worden bijgevuld met een grote verscheidenheid aan kruiden en smaakmakers, en elke keer krijgen ze een resultaat dat anders smaakt dan de vorige. Daarom zijn er een groot aantal recepten voor blanks met deze groenten, maar onder hen valt de groep onder de voorwaardelijke naam van aubergine "zoals paddestoelen" recepten op, die zeer snel en tegelijkertijd heerlijk worden gemaakt.
Lees Verder
Recepten

9 recepten ingelegde kersenpruim

Gemarineerde kersenpruim verovert met zijn hartige smaak en dient als een origineel bijgerecht voor de tweede en vleesgerechten, een interessant ingrediënt in salades. Het is gemakkelijk om bessen rijk aan zuur te bewaren, zonder sterilisatie. Bovendien zijn ze tijdens het seizoen goedkoper dan ander fruit en zal het oogsten geweldig zijn. Geheimen van het inblikken van kersenpruimen Het oogsten van bessen met tomaten, courgette, komkommers en wortelen is bekend geworden.
Lees Verder
Recepten

Pruimensap voor de winter

Pruimensap - het product is niet alleen erg lekker, maar ook nuttig. Omdat het niet erg populair is onder consumenten van verpakte sappen (wat betekent dat het vinden van het in de winkelrekken moeilijker is dan het drinken van ander fruit en bessen), is het gezonder en gemakkelijker om het zelf te koken. Hoe pruimensap te maken: algemene regels Ondanks de verscheidenheid aan recepten, zijn er ook algemene regels voor het maken van zelfgemaakte pruimensap, op basis waarvan u uw eigen variaties van bereidingen kunt maken: de eerste regel is van toepassing op elke bewaring - koken moet schoon zijn, er mogen geen buitenstaanders zijn onzuiverheden, en de potten en deksels moeten eerst worden gesteriliseerd of op zijn minst schoon worden gewassen en met kokend water worden overgoten.
Lees Verder
Recepten

Georgische zuurkool

Zuurkool is over de hele wereld geliefd, maar het is vooral populair in Slavische landen, waar het een van de meest traditionele snacks is. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat in landen met relatief koude klimaten er niet veel gerechten zijn die in de winter kunnen bogen op een rijk gehalte aan vitamine C.
Lees Verder
Recepten

Zuurkoolrecept met peper

Zuurkool is een smakelijk en gezond product. Het bevat veel vitamines, mineralen en vezels. Door deze samenstelling kan het door bijna alle mensen worden gegeten. Met veel ziekten kan het dienen als een smakelijk medicijn. Het zal veel helpen met verschillende problemen met maag en darmen.
Lees Verder
Recepten

Hoe zuurkool te maken zonder suiker en zout

Een echt Russisch gerecht om zuurkool te noemen, is historisch onjuist. De Chinezen hebben geleerd dit product te fermenteren lang voor de Russen. Maar in ons land wordt het zo lang geleden geconsumeerd dat smakelijk hartig een nationaal gerecht is geworden. De voordelen ervan zijn geweldig, maar helaas kan het niet alles zijn. De reden hiervoor - een grote hoeveelheid zout, die wordt gebruikt voor fermentatie.
Lees Verder
Recepten

Hoe oesterzwammen snel en smakelijk te maken

Op dit moment zijn oesterzwamschampignons enorm populair geworden. Veel huisvrouwen hebben met hen allerlei gerechten leren koken. Ze zijn geweldig voor salades, taarten en pizza. En natuurlijk kun je ze bakken en marineren. Laten we het nu hebben over hoe je snel gepekelde oesterzwammen thuis kunt koken.
Lees Verder
Recepten

Het recept voor zuurkool zelfgemaakt erg lekker

Heerlijke zuurkool zal het dagmenu aanvullen in de vorm van een salade, bijgerecht of dressing voor koolsoep. Vooral heerlijke cake, gekookt met zijn gebruik. Door de afwezigheid van een warmtebehandeling kunt u de heilzame eigenschappen van groenten besparen. In eerste instantie, kool zuur in houten vaten. Glazen potten zijn ook geschikt voor zelfgemaakte zuren, er wordt minder vaak gebruik gemaakt van plastic of geëmailleerde waar.
Lees Verder
Recepten

Een eenvoudig recept voor zuurkool met foto's

Kool wordt vaak gemaakt door het hele gezin. De zaak is voor iedereen: de zoon snijdt strakke taxibanen op even stroken, de dochter wrijft een sappige wortel, de gastvrouw is heilig van suiker en zout, en het hoofd van het gezin toont haar kracht in het proces van het wrijven van kool. Zorg ervoor dat deze zure smaak heerlijk wordt, behoud alle vitamines en zal de familie verrassen in de lange winter en verse en verschillende gerechten die ervan kunnen worden bereid.
Lees Verder
Recepten

Is het mogelijk om zuurkool in een plastic emmer te maken

Zuurkool is een populaire variëteit aan zelfgemaakte bereidingen. Om ze te verkrijgen, moet je een recept, variëteit, kruiden en container kiezen. Een van de belangrijkste vragen die rijst in het kookproces - is het mogelijk om zure kool in een plastic emmer te maken? Zuurdesem wordt alleen in containers van een bepaald type uitgevoerd.
Lees Verder
Recepten

Tomaten met worteltop

Tomaten met worteltoppen zijn een origineel recept waarmee je groenten thuis kunt bewaren. De plant geeft tomaten een ongewone smaak die je niet met iets anders zult verwarren. Dit artikel biedt verschillende opties voor het inblikken van tomaten met wortelbladeren. Hoe tomaten met toppen te bereiden: bereidingsregels Niet alleen het wortelgewas, maar ook de wortels van de wortels bevatten veel nuttige stoffen.
Lees Verder
Recepten

Duindoorngelei

Duindoorngelei is een drankje dat, naar de smaak en de voordelen die het oplevert, niet onderdoen voor desserts gemaakt van ander zelfgekweekt fruit of bessen. Het is heel eenvoudig om het voor te bereiden, er zijn geen speciale kennis of vaardigheden vereist. Je kunt zowel verse als bevroren bessen nemen, er andere ingrediënten aan toevoegen die het eindproduct alleen een eigenaardige smaak geven.
Lees Verder
Recepten

Adjika "Spark": een recept zonder koken

Voor een goede huisvrouw is de kwaliteit van de bereide sauzen en smaakmakers soms niet minder belangrijk dan de hoofdgerechten. Met hun hulp kun je immers een verscheidenheid van het meest bescheiden menu maken. En als de saus zonder hittebehandeling wordt bereid uit verse groenten en kruiden, worden alle nuttige stoffen erin opgeslagen. En dit is uiterst belangrijk in de winter en het vroege voorjaar, wanneer er steeds minder vitamines in de blanco zitten.
Lees Verder
Recepten

Kaviaar van paprika's

Squash met Bulgaarse peper is een populaire soort zelfgemaakte knuppel. Vooral lekker is kaviaar met de toevoeging van niet alleen peper, maar ook wortelen, tomaten, knoflook, uien. Meer originele recepten omvatten het gebruik van paddenstoelen en appels als ingrediënten. Kaviaar bereiden Om smakelijke en gezonde zelfgemaakte bereidingen te krijgen, moet je je aan de volgende regels houden: Kies containers om te koken uit staal of gietijzer (een ketel, een koekenpan).
Lees Verder
Загрузка...